Om Arternes Verden

Vision

Arternes Verden har til formål at videregive viden omkring verdens forskellige fantastiske arter – ikke mindst de arter, som man frygter eller ser skævt til, som edderkopper, slanger og øgler.

Arternes Verden er Mikkel Stenholt Sortemos’s idé, som er udsprunget af Mikkels fortid, hvor han har haft båd Forunderlige Skabninger i samarbejde med Tim Hansen, og Slangernes Verden, som du måske allerede kender ham fra.

Om Mikkel Stenholt Sortemos

Naturen kalder!

Mikkels passion for alverdens natur, har nærmest været et kald, tilbage i tusindeskiftet. Dengang var Mikkels mormor helt klar en betryggelse, når der kunne ses Steve Irwin på Animal Planet og ikke mindst spises “pulverkartoffelmos”. Fodbolden el. bilerne var aldrig rigtig Mikkels første prioriteringer, når det kom til frikvartererne i folkeskolen, tværtimod var bøgerne og fuglene udenfor nu meget sjovere at observere! Naturen har ALTID kaldt på Mikkel, men det har Disney Sjov & de sjove stemmer også. Kunne man blande passionen for dyr med nogle velkendte ansigter, såsom Mickey Mouse, Skærmtrolden Hugo og mange flere? Mikkel gik i gang med at karikere stemmer og bruge dem, når han for alvor kom ud til diverse aktiviteter fra 2015.

Nu kalder Drømmen også!

Mikkels families stemmer har givet genklang, i meningen om hvad han altid gerne har ville være Dyrepasser! Men den drøm skulle vise sig at blive en vej med mange sidesving og glatbaner. Fra 2012-2017 havde Mikkel flere gange oppe i hovedet overvejet om det var kampen værd, skulle man opgive nogle ting, for at lykkedes med nogle andre? Men med den støtte og opbakning Mikkel fik, fra sin familie og dem han havde mistet ville svaret altid være: JA!!! Så måtte man bide tænderne sammen, i de svære tider og se fremad mod det mål, man havde sat sig fra barnsben. Og heldigvis stod Mikkel d. 26/11 – 2018 som færdig uddannet dyrepasser og med tonsvis af livsbekræftende oplevelser rigere i bagagen!

Hvad Fremtiden Bringer

Med en rejse på 25 år, har Mikkel fotograferet vilde elefanter i både Afrika & Asien, undersøgt verdens største koralrev, været i nærkontakt med nogle af verdens farligste slanger, mødt dyrearter som koalaen, der kun lever i bestemte dele af verdenen. Mikkel har mødt den kvinde han vil dele resten af sit liv med og ikke mindst, fået nogle af de mest livsbekræftende oplevelser sammen med hende. Og så er hun jo lige så pjattet med naturen og dyrelivet som Mikkel, da hun er på den endelige rejse til at blive biolog. Dette er blot begyndelsen på, hvad Arternes Verden kan udvikle sig til!

Ses vi ude i verdenen?

Har du et spørgsmål til Mikkel?

Mit spørgsmål er...