Arternes Verden i Musikhuset, Esbjerg

Hvis der er én ting, jeg VIRKELIG holder af, så er det, når man skal tidligt afsted om morgenen. Fordi, så kan jeg nyde solopgangen på mine ”rejser” ud til forskellige arrangementer!

Klokken havde passeret 08.15 og jeg var mødt tidligt ind på Musikhuset i Esbjerg. Så kunne jeg nå at koble af og nyde backstage området, med en kop varm kakao, mens teknikerne fik sat scenen op. Derefter gjorde jeg scenen klar med div. kranier, skind osv. som publikum kunne nyde at se på, mens jeg fortalte om mine eventyr.

Minderne strømmer ind

Minderne begyndte at strømme inde i hovedet, fra dengang jeg tilbage i 2019 optrådte sammen med Standupkomikeren, Melvin Kakooza, da han tournérede landet tyndt med sit ”Early Late Night Talkshow”, hvor jeg var med til at overraske nogle af hans gæster. Det var nemlig på det tidspunkt, jeg fik kontakten med Musikhuset i Esbjerg, til selv at komme ud og underholde og ikke mindst formidle omkring diverse “Skrækdyr”!

Jager en god skræk i publikum

Klokken nærmede sig 11.00 og jeg valgte at starte mit show under foyerscenen, for ligesom at skabe lidt spænding, ved de udelukkende kunne høre min stemme, men ikke ane min tilstedeværelse… LIGE PLUDSELIG stod jeg bagved de 250-300 mennesker, med en af mine slanger. Det skabte en fed energi og alle sammen var oppe at køre (inklusiv mig) – Nu var vi klar!

Det at stå på en scene foran så mange mennesker, kan godt til tider være lidt nervepirrende i starten, men så snart publikum falder til ro, så sker det også automatisk for mit vedkommende!

Glæden ved døden

At åbne folks øjne op for alverdens dyreliv, naturen, bevarelse og ikke mindst døden, er nogle af de fokuspunkter jeg havde med til Musikhuset i Esbjerg. Det giver mig et ”boost” af glæde, når jeg kan se, både børn og unge lytter aktivt med. Jeg kunne se, de blev mere og mere begejstret for, hvorfor, jeg synes, det er vigtigt, at vi passer på alle skabninger og deres levesteder og at døden, skaber liv i dyreverdenen. Det gav en vild følelse af glæde helt ind i mig.

Interaktion mellem dyr og mennesker

Efter en times show med fortællinger ude fra den store verden, fremvisning af levende dyr og fortællinger om, hvordan naturen behøver plads, kunne alle fra publikum komme op og få taget et billede, mens de rørte et af de valgte dyr, som de tænkte skulle være deres minde fra mit besøg!

– Det kan godt være, man siger, at Esbjerg lugter lidt af fisk… men det jo lige meget, hvis man nu gerne vil ud at lede efter sæler.

Tak for endnu et fedt eventyr, Esbjerg!

Vilde Hilsner

fra Mikkel